In Memoriam

Dolce

Ons eerste langhaartje, een prinsesje met attitude. Ze is gek op aandacht en is altijd bij mensen in de buurt. Dolce is super lief en aanhankelijk. Dolce krijgt een nieuw huisje samen met haar zoon Louis


Igoné

Dochter van onze Eliot en Amber die nu elders woont. Zij is een heel mooi lilac meisje met een super vacht, 100% korthaar en ronde ogen. Ze is erg lief met een heerlijk eigenwijs karakter. We hebben besloten haar te herplaatsen, daar is ze gelukkiger.


Amber

Amber paste niet meer in de groep, zodat we de keuze hebben gemaakt om haar een ander huisje te geven waar ze heel gelukkig is.

Klik hier voor het verhaal achter Amber


 


Simba 25-04-2005 - 09-12-2019
Onze dikke rooie, geboren op . Het is dat zijn broertje al Garfield was genoemd want deze naam is hem op het lijf geschreven.

Ondertussen is hij al een bejaarde kater, maar nog steeds lief.Hij is opgegroeid met onze Jack Russels en gedraagd zich in bepaalde opzichten ook als een hond.

Zitten knuffelen en pootjes geven op commando daar draait hij zijn pootjes niet voor om. Simba heeft ervoor gezorgd dat onze liefde voor katten is aangewakkerd.


Poekes Op 8 april 2014 overleden.


Gizmo Op 18 september 2017 overleden.

Omdat hij bij de geboorte heeft vastgezeten, heeft hij een leuke, kenmerkende knik in zijn staart.

Superlief voor de andere dieren bij ons in huis, maar honden buiten kan hij niet altijd waarderen. Waarschijnlijk komt dit door zijn onzekerheid.

Veel mensen denken dat honden en katten niet samen in 1 huis kunnen leven. Bij ons is duidelijk geworden dat dit meer dan prima kan. Ze liggen zelfs bij elkaar in de mand.


Spikey Op 11 maart 2019 overleden.

Een, bijna compleet, witte reu geboren op 21-07-2002.

Superlief, stabiel karakter maar wel met een batterij die snel is opgeladen, ook nu nog.

Hij is wel een koukleum en ligt graag onder een dekentje.
 Doodle Op 11 maart 2019 overleden.

Ons chronisch zieke meisje, geboren op 06-10-2006. Samen met haar broertje is ze in een hooiberg gevonden. 2 weken oud en zonder moeder, die was aangereden en overleden. Met haar ging het helemaal niet goed en ze is zelfs voor de dood weggehaald.

Toen we haar "kochten" van de dierenbescherming was het maar de vraag of ze het ging halen, toch kwam ze er bovenop. Helaas wel met een souvenir. een eeuwigdurende verkoudheid. Ondanks haar respectabele leeftijd staat ze wel haar vrouwtje.

 

 

 
 

© Auteursrechten 2017, Content & Design PC Hulp Hardenberg.nl