Cattery

Hallo, wij zijn Wendy en Gerwin Tempelman en wonen in Coevorden, vandaar de naam van onze cattery......... "Coevern's Cattery".

We hebben altijd al een grote liefde voor dieren gehad en voordat het idee van een cattery ontstond hadden we al 2 Jack Russels en 2 Huis Tuin en Keukenkatten, die met z'n vieren altijd in harmonie leefden bij ons thuis.

Een paar jaar gelden kwam er een Scottish Fold genaamd Poekes bij ons wonen. Vrienden van ons gingen uit elkaar en vroegen ons of wij voor hem wilden zorgen. Dat hebben we geweten, wat een lief mooi kereltje was dit. Hij liet ons zien wat een prachtig karakter dit ras heeft. Dit is het begin van onze "verslaving" geweest. Na Poekes komst kwam er een prachtige chocoladebruine poes genaamt Pearly. Zij heeft samen met Poekes gezorgd voor een drietal prachtige dochters, waarvan er 1 bij ons is gebleven.

We zijn ons gaan verdiepen in het ras en besloten om af en toe een nestje te fokken, daarom hebben we ons aangesloten bij Felikat en is er een catterynaam aangevraagd.

Als er een nestje komt, zijn de poezen uiteraard getest op Felv, Fiv, HCM en PKD. ook voor dekkaters zijn dit vereisten. Tevens doen we onze uiterste best om de mooiste, liefste en zo gezond mogelijke kittens te fokken.

 

 
 

Auteursrechten 2017, Content & Design PC Hulp Hardenberg.nl