Castraten

ChloŽ,

Ons Scottish Fold meisje, geboren op 05-05-2014

Dochter van Poekes en Pearly, een slipnestje.

Het nestje zat niet in de planning, Pearly vonden we nog te jong, maar ze was ongemerkt krols geworden. Toen we het door hadden, tja toen was het al te laat...

Op 08-04-2014 overleed Poekes plotseling. Erg verdrietig, maar een geluk bij een ongeluk,

Pearly was zwanger en op bevrijdingsdag 2014 werden er 3 poesjes in blakende gezondheid geboren, waaronder ChloŽ, een Scottish Fold. Uiteraard is zij extra speciaal voor ons
omdat wij in haar altijd Poekes terugzien.


Winston
Winston onze blauw/witte je weet wel kater,
geboren op 01-06-2016

Na 2 jaar stak de wens om weer een Britse kater in huis te hebben, de kop weer op.

Zodoende kwam Winston er en hij is eigenlijk alles wat je in een Brit zoekt. Een grote knuffelbeer met een gouden karakter. Zo het nu lijkt, wordt hij megagroot, iets wat wij stiekem fantastisch vinden.
 


Simba
Onze dikke rooie, geboren op 25-04-2005. Het is dat zijn broertje al Garfield was genoemd want deze naam is hem op het lijf geschreven.

Ondertussen is hij al een bejaarde kater, maar nog steeds lief.

 
Hij is opgegroeid met onze Jack Russ
els en gedraagd zich in bepaalde opzichten ook als een hond.

Zitten knuffelen en pootjes geven op commando daar draait hij zijn pootjes niet voor om. Simba heeft ervoor gezorgd dat onze liefde voor katten is aangewakkerd.


Doodle
Ons chronisch zieke meisje, geboren op 06-10-2006. Samen met haar broertje is ze in een hooiberg gevonden. 2 weken oud en zonder moeder, die was aangereden en overleden. Met haar ging het helemaal niet goed en ze is zelfs voor de dood weggehaald.

Toen we haar "kochten" van de dierenbescherming was het maar de vraag of ze het ging halen, toch kwam ze er bovenop. Helaas wel met een souvenir. een eeuwigdurende verkoudheid. Ondanks haar respectabele leeftijd staat ze wel haar vrouwtje.

 
 

© Auteursrechten 2017, Content & Design PC Hulp Hardenberg.nl